22 idei pentru organizarea jucariilor in casa

Organizarea jucariilor in casa.  Atunci cand avem un copil sau mai multi, ne dam seama ca nu toate lucrurile sunt exact asa cum am planuit, mai ales atunci cand vine vorba despre organizarea jucariilor sau a spatiului disponibil. Ai impresia si tu ca mai nou casa ta a ajuns sa arate ca si un magazin de jucarii care insa a explodat si a luat-o razna in toate directiile? Iti este greu sa mentii casa ordonata si curata? In acest caz, ai nevoie si tu cu siguranta de idei si solutii pentru organizarea jucariilor in casa.

In zilele noastre, copiii au numeroase jucarii, chiar o cantitate impresionanta de jucarii, de toate formele si de toate marimile, care mai au la randul lor si o multime de accesorii. Este deci foarte dificil sa le aranjam coerent si pana la urma ajung toate la gramada intr-un sac imens sau intr-o cutie mai incapatoare. Aici intervin insa cele mai bune solutii pentru organizarea jucariilor. In acest fel, atunci cand copilasii isi vor dori ceva, vei sti exact unde este fiecare jucarie si nu va mai trebui sa intorci totul cu susul in jos pentu a gasi ce isi doreste ingerasul.

3 produse recomandate pentru depozitarea jucariilor

Deci daca si tu visezi la o camera perfecta, care sa semene cu cele din revista, impecabila, nu cu un adevarat camp de batalie unde nu mai poti arunca nici un ac, ai nevoie si tu de cele mai bune solutii de organizare a jucariilor.

Cos pentru depozitarea jucariilor, cu manere, imprimeu amuzant cu dinozauri, albastru,

Cos pentru depozitarea jucariilor, cu manere, imprimeu amuzant cu dinozauri, albastru
Comanda online pe Emag

 

Organizator suspendat cu 4 randuri de buzunare

Organizator suspendat cu 4 randuri de buzunare
Comanda online Emag

Cutie pentru depozitarea jucariilor si taburet

Cutie pentru depozitarea jucariilor si taburet
Comanda online pe Emag

22 idei pentru organizarea jucariilor in casa

Suporturi verticale, cosuri de plastic, cufere mari de depozitare, cutii mari de plastic sau de lemn, biblioteci sau dulapuri regandite si reinventate, cutii care se pot baga sub pat… chiar ai de unde alege. In acest fel, nu veri perturba deloc universul lor, iti vei lasa sa se desfasoare in voie, dar camera va fi perfect organizata si ordonata. Un vis devenit realitate, ce mai…

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply