Casa Brutala, casa ascunsa cu o priveliste uimitoare

Casa Brutala, casa ascunsa in stanca cu o priveliste uimitoare. Deoarece in ultimii ani tehnologia se dezvolta intr-un ritm foarte rapid, foarte multi arhitecti s-au axat pe dezvoltarea noilor tipuri de case, putin mai non-conformiste, insa care atrag privirile tuturor persoanelor, indiferent de tipul lor.

Astfel, doi arhitecti greci, s-au axat pe dezvoltarea unui nou concept, mai exact, pe dezvoltarea unui design pentru o casa in stanca, numit Casa Brutala, ea avand un concept foarte revolutionar, pentru orice persoana chiar. Astfel, acest tip de casa imbina tipul caselor de beton cu luxul, dar care este pozitionata direct in stanga, la marginea ei mai exact, special pentru o atmosfera mai uimitoare.

Casa Brutala, casa ascunsa in stanca cu o priveliste uimitoare Casa Brutala, casa ascunsa in stanca cu o priveliste uimitoare

Arhitectii care au pus bazele acestui concept, au numele de Laertis Antonios Ando Vassiliou si Pantelis Kampouropolus, acestia fiind considerati doi dintre cei mai in voga si mai intrezneti arhitecti in viata si care doresc sa revolutioneze tipul caselor la nivel international chiar.

Pe langa asta, deapsupra casei, acestia doi, am pus bazele chiar si a unei piscine, ea fiind foarte generoase, iar in ceea ce priveste adancimea, aceasta, se va stabili abia dupa reproducerea fizica a conceptului. Astfel, din acest punct de vedere, acestia doi au dorit sa ofere o mare comoditatea pentru orice persoana care va dori sa petreaca cateva zile intr-o astfel de casa, aspect care ii mareste notorietatea automat.

Imaginea tuturor persoanelor care iubesc inaltimea poate fii satisfacuta in totalitate prin acest concept indraznet si inovativ, el fiind probabil cel mai asteptat tip de casa din toate timpurile. Astfel ca, indiferent ca in jurul sau va fii doar o simpla stanca, luxul din interorul casei te poate uimi, arhitectii sai, punand un mare accent pe acest aspect. De aceea, Casa Brutala va fii unul din cele mai cautate case din viitor, ea avand foarte multe beneficii si care fac referire la o relaxare totala a tuturor persoanelor care doresc sa profite de aceasta.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply