Cum sa faci un iaz de gradina din cauciuc

Cum sa faci un iaz de gradina din cauciuc.  Vrei sa ai cea mai frumoasa si cea mai animata gradina? In acest caz, trebuie sa stii ca apa este magica si ca are puterea de a transforma gradina ca nimeni alta. Cand te plimbi prin natura este o adevarata placere pentru tine sa stai pe langa un iaz si sa te linistesti sau relaxezi in preajma lui? Cum ar fi sa aduci calmul naturii si decorul sau maiestuos sau tumultos la tine in gradina? Si sa incerci sa faci la tine in gradina un iaz din anvelope uzate?

  • Intai si intai, ar trebui sa stabilesti locul in care va fi asezat iazul de gradina. Apoi ai nevoie de un mic plan sau proiect pentru ca iazul sa iasa exact asa cum iti imaginezi. Dupa ce ai trecut de aceste etape, te poti apuca de treaba.
  • Ai nevoie de o anevelopa uzata mai mare. Taie marginea sa superioara si fa o groapa in pamant in locul unde vrei sa amenajezi iazul.
  • Anvelopa va trebui mai apoi acoperita de o folie. Atentie insa, deoarece aceasta trebuie sa fie cat de cat de calitate. Marginile foliei vor trebuie sa fie acoperite cu pamant.
  • Dupa ce ai acoperit marginile cu pamant, incepe sa acoperi totul cu pietre decorative si cu plante care adora sa fie in apropierea apei.

Cum sa faci un iaz de gradina din cauciuc

Iaz dintr-o anvelopa uzata. Iazul obtinut cu ajutorul anvelopelor uzate aduc un farmec inegalabil gradinii tale, care se va transforma intr-o veritabila oaza de verdeata si de liniste. Apa inseamna viata in gradina. Zgomotul cristalin, prospetimea adusa de apa si verdele plantelor sunt elementele care te vor ajuta sa obtii o gradina unica la tine acasa. Te-ai convins si tu cu siguranta ca un iaz din anvelope uzate este cea mai buna idee atunci cand ai un buget mai mic si cand vrei sa te bucuri de cea mai senina si mai relaxanta gradina.

Cum sa faci un iaz de gradina din cauciuc

pasul 1

Cum sa faci un iaz de gradina din cauciuc

pasul 2

Cum sa faci un iaz de gradina din cauciuc

pasul 3

pasul 4

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply