Cum se cultiva ceapa verde in cofraje de oua

Cum se cultiva ceapa verde in cofraje de oua. O idee geniala despre cum poate fi cultiva ceapa verde in casa, pe balcon, pe terasa fara batai de cap. Cu aceasta metoda inteligenta poti sa te folosesti de spatiul restrans si sa realizezi o cultura de ceapa verde la tine in casa.  Ce iti trebuie ? In primul rand, iti trebuie arpagic pe care trebuie sa-l aranjezi in cofrajele de oua. In al-II-lea rand, iti trebuie cateva cofraje de oua din carton pentru a putea fi folosite pe post de pat germinativ.

Ce iti trebuie pentru a cultiva ceapa verde in cofraje de oua ?

Tehnica obtinerii unei mini-culturi de ceapa in cofraje de oua este simpla. Trebuie sa va procurati arpagicul – il gasiti usor in piete, si sa va puneti deoparte unul sau doua cofraje de oua. Fie ca alegeti cofraje mari – de 30 de oua, fie ambalajele mai mici, pentru 10 oua, nu conteaza, important este sa puneti in fiecare spatiu putina apa. Asezati arpagicul cu grija in cofraje, punand de fiecare data mustatile in partea de jos, unde este umezeala.

Udati periodic cofrajele pentru a va asigura ca arpagicul are mereu umiditatea necesara pentru a dezvolta o ceapa verde frumoasa. Daca vreti sa recoltati si ceapa crescuta in casa, in cofraje se pune putin pamant fertil, din magazinele de specialitate, care sa asigure cepei necesarul nutritiv de care are nevoie.