in

Idei geniale pentru depozitarea lemnelor de foc in gradina

Idei geniale pentru depozitarea lemnelor de foc in gradina

Cauti idei pentru depozitarea lemnelor de foc in gradina ? Atunci cand frigul se apropie cu pasi repezi, nu trebuie sa uiti doua lucruri – sa iti faci provizii de lemne pentru semineu si sa apelezi la idei geniale pentru depozitarea lemnelor in gradina.

Lemnele reprezinta o modalitate de a incalzi casa economica, ecologica si foarte performanta. Dar si o modalitate care respecta mediul.  Dar acestea trebuie sa fie tinute uscate, tinute departe de umezeala si ploaie. Si daca nu dispui in curte de o magazie sau de o camara de lemne, trebuie sa stii ca le poti depozita foarte bine in gradina.

Vei vedea astfel ca lemnele se pot tansforma in cel mai frumos si mai original atu in materie de decor. In  acest caz, va trebui sa tii cont de mai multe lucruri- de estetica, de robustete sau de capacitate.

Deci daca vrei si tu sa te bucuri de cea mai autentica si mai rustica gradina, trebuie sa apelezi si tu la cele mai bune idei pentru depozitarea lemnelor in gradina. Daca vrei un decor mai sobru poti folosi structura unui bufet antic sau al unui suport mai vechi de flori, din metal. Mai poti alege si un suport mobil pe roti pentru a transporta foarte usor lemnele dintr-un loc in altul.

Imagini cu idei geniale pentru depozitarea lemnelor de foc in gradina

Butoaiele vechi, mari pe care nu le mai folosesti, se pot folosi si ele pe post de cele mai originale spatii de depozitare pentru lemne. De asemenea, lemnele dispuse sub forma unui hexagon reprezinta o alta modalitate de a depozita lemnele in gradina. Paletii din lemn se pot transforma si ei in cele mai frumoase cutii pentru depozitarea lemnelor din gradina. Dar de un foisor sau de o ciupercuta special creata pentru depozitarea lemnelor, ce zici?

Aceste idei te vor inspira si pe tine cu siguranta! Unele sunt rustice, altele mai moderne, altele mai indraznete…pe placul tuturor, cu alte cuvinte!

Ti-au placut ideile de mai sus ? Iti recomandam sa studiezi si ideile cu casute din lemn pentru pasarele sau cateva idei de imprumuturi online !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *