Fotoliu leagan pentru terasa, Kring Bora Bora

Fotoliu leagan pentru terasa, Kring Bora Bora. Suprafata acestuia este “imbracata” de o perna lunga, impermeabila, confectionata din poliester si umpluta cu un burete gros de 10 cm, ce iti va oferi confortul necesar care ti-l doresti. Prin design-ul sau “suspendat”, acesta iti va crea senzatia de levitatie, ce te va ajuta sa elimini mult mai usor energia negativa acumulata pe tot parcursul zilei.

Fotoliu leagan pentru terasa, Kring Bora Bora

Are o structura metalica foarte solida si un centru de greutate concentrat aproape de sol, ce ii confera balansoarului stabilitate si rezistenta. Fotoliu leagan pentru terasa, Kring Bora Bora va impresiona inca de la prima utilizare, prin utilitatea, design-ul si culorile sale devenind astfel un colt exotic potrivit relaxarii.

Fotoliu leagan pentru terasa, Kring Bora Bora

Avantaje: este un leagan tip balansoar, suficient de lung pentru a sta intins; are o constructie metalica, bucurandu-se de durabilitate crescuta; suporta o greutate de pana la 120 kg; este accesorizat cu perne si burete gros, sporind confortul; are in componenta sa o umbrela de poliester.

VEZI DETALII

 

Tags: