Gradini de vis: 30 de idei spectaculoase care te vor inspira

Gradini de vis ? Ah… o gradina de vis! Iarba verde si deasa, florile parfumate, cantecul pasarelelor, ambianta zen minunata! Pur si simplu, magnific. Nu-i asa? Deci daca vrei sa iti transformi si tu spatiul verde de la tine de acasa intr-un spatiu paradisiac, ai nevoie de cele mai bune idei pentru gradini de vis.

Esti fericitul proprietar al unei gradini? In acest caz, ai cu siguranta nevoie de cele mai bune idei pentru gradini de vis pentru a obtine un spatiu confortabil, unde sa iti faca placere sa stai si sa te relaxezi.

Nimic nu se compara deci cu crearea unui loc de vis unde sa evadezi atunci cand vii foarte obosit acasa sau unde sa te relaxezi la sfarsit de saptamana alaturi de cei dragi. Creand cea mai frumoasa gradina, totul devine posibil. Un spatiu verde minunat, de vis, unde verdele se combina cu alte nuante minunate ale florilor pentru o stare de bine cu adevarat fabuloasa.

Crearea aleilor, alegerea plantelor, a mobilierului sau a decoratiunilor… incepe cea mai importanta misiune a acestui an- cea de a obtine la tine acasa o gradina de vis.

Vei vedea ca si gradina, la fel ca si casa, are nevoie de cele mai bune idei de decor si de amenajare pentru a obtine un loc ideal de unde nu vei mai vrea sa pleci. Un loc pentru piscina de ce nu, o bucatarie de vara, un set cu scaune si canapele confortabile, un colt pentru legume, plante cataratoare sau cu flori minunate, obiecte reciclate, plante care curg sau care cresc in tufisuri si care miros minunat si care vin cu un plus de farmec, precum lavanda, trandafirul, glicina, muscatele sau hortensiile…. o multime de idei deci pentru gradini de vis.

Ai nevoie deci de cea mai buna doza de inspiratie care sa vina cu un plus de creativitate pentru spatiul tau exterior. Iti recomandam sa citesti si articolul despre canapele de gradina.

Leave a Reply