15 idei de casute din lemn pentru pasarele

Idei de casute din lemn pentru pasarele. Casutele de lemn sunt cele care vor veni cu un plus de viata si de culoare pentru gradina ta. Iar o casuta de lemn este cel mai frumos lucru, primul lucru care se observa intr-o gradina.

De ce casuta de lemn este un lucru foarte util pentru gradina ta? In primul rand, pentru ca vei oferi pasarilor un adapost unde vor putea manca si isi vor putea chiar depune ouale. Si atragand pasarile la tine in gradina, vei reusi sa te tii departe de daunatorii de gradina, care iti pot distruge recolta.

In plus, casuta de lemn poate proteja pasarile in perioada iernii, adapostindu-le de frig, si ajutandu-le sa treca de aceeasta perioada mai rece. Deci prezenta pasarilor in gadina nu este doar un lucru placut, ci si unul extrem de util. Datorita lor nu va mai trebui sa folosest pesticidele nocive pentru sanatate si pentru mediul inconjurator.

Un alt avantaj- observand pasarile in gradina, copiii vor invata cele mai frumoase lectii de stiinte naturale. Deci le vei stimula interesul pentru invatare. Deci trebuie sa incerci sa incurajezi revenirea pasarilor in gradina, apeland la cele mai frumoase si mai interesante casute de lemn. Incearca sa profiti cat mai repede de prezenta pasarilor la tine in gradina si nu vei regreta.

Idei de casute din lemn pentru pasarele

Adu natura la tine in gradina si profita de momente unice de relaxare pe fundalul ciripitului de pasare. Pasarile sunt cele care iti inveselesc gradina. De asemenea, completeaza de minune peisajul natural din gradina. Vei avea deci un paradis al florilor dar si al pasarilor in care te vei simti minunat dupa o zi solicitanta la munca.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

Sursa: Pinterest 

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply