33 idei de decorat peretii cat mai original

Idei de decorat peretii cat mai original. Uita de traditionalele tablouri sau de peretii albi simpli care sunt deja prea banali pentru casa ta. Pe pereti pentru a-i decora cat mai frumos si mai in tendinte ai nevoie de obiectele originale, unice sau inedite. Ce ar fi deci sa te inspiri si tu din cele mai originale idei de decorat peretii? Deci daca vrei si tu sa transformi peretii banali ai casei in adevarate opere de arta sau elemente de decor foarte originale, ai nevoie de idei de decorat peretii.

Un teren de joc ideal pentru imaginatie si pentru creativitate, peretii se pot decora foarte usor – tapet, ghirlande luminoase, rame, oglinzi, palarii, farfurii, stickere, plante… chiar ai de unde alege.
Dar asta nu este totul. Pe pereti poti agata cravate, multicolore mai ales atunci cand peretele este langa o scara. Va arata minunat. Sau mai poti lipi pe peretii pompoane mari, imense, colorate, in nuante de pastel. Vei transforma astfel o incapere foarte repede si foarte usor.

O fresca cu farfurii reprezinta cea mai buna idee de decorat peretii atunci cand vrei sa te bucuri de o incapere cu o nota ludica, contemporana sau vintage. Si foarte originala, in orice caz.
Grafismele si formele geometrice reprezinta o alta idee foarte buna pentru a decora si transforma peretii unei incaperi. In nuante pline de vitamina si acidulate sunt cele mai atragatoare.

Cu aceste idei de decorat peretii cat mai original, vei vedea ca peretii nu sunt cei care sustin decoratiunile dintr-o incapere, ci ca ei insisi trebuie sa fie un veritabil element de decor. Cu unele nuante aplicate in mod original, unele sporturi, obiecte originale sau creatii in tendinte sau cu cele mai frumoase jocuri de lumina sunt un teren de joaca perfect pentru a obtine cele mai frumoase decoratiuni.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply