Idei de garduri ieftine pentru orice tip de curte si gradina

Gardurile de gradina reprezinta un suport pentru plantele noastre dragi, o separare intre noi si cainele vecinului, dar si o modalitate de a castiga mai multa intimitate la noi in gradina. Pe scurt, cele mai frumoase modele de garduri de gradina sunt un must have pentru un exterior cat mai placut. Gardurile din lemn sunt alegerea perfecta daca vrei un gard solid, care sa iti asigure intimitatea si linistea necesara. Cel din lemn cu varfurile rotunjite sunt foarte sic si se potrivesc de minune cu casutele in stil traditional. Pentru un plus de exotism, poti alege un model din bambus, care sa se armonizeze cu mobilierul ales pentru gradina.

Gardurile din metal sunt foarte design, si merg de minune cu casele mai recente cu o arhitectura mai moderna. Cei care sunt in cautarea unui aspect natural, pot miza pe un gard din rogojini de stuf. Casa ta va capata astfel un aspect mai rustic si mai apropiat de natura. Gardurile din beton reprezinta siguranta si intimitate deoarece vor inchide in intregime spatiul. Sunt de asemenea, un bun izolant.

Imagini cu idei de garduri ieftine

 

 

Gardurile din aluminiu reprezinta si ele o alegere clasica. Vor delimita terenul cu un plus de originalitate si permt mixul de materiale. Dar daca vrei sa te bucuri de modele de garduri de gradina mai personalizate si mai originale, poti incerca sa le construiesti chiar tu. Un gard… din ramuri de copac.

Nu prea conteaza cum arata ramurile. Poti alege ramuri curbate, neregulate, in zig-zag… efectul natural este indiscutabil. Un gard din paleti de lemn reciclat. Este cea mai simpla idee deoarece nu necesita un efort prea mare. Poti utiliza paletii pe verticala sau pe orizonatla si sa ii vopsesti in ce nuanta vrei. Un gard din trunchiuri de copac. Pe langa aspectul sau estetic, acest model de gard pentru gradina este foarte util pentru anumite insecte sau mici animale utile pentru gradina.

Sursa: pinterest.com

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply