Idei de gratare de gradina: 25 de idei minunate pentru curte

Idei de gratare de gradina. Simpla evocare a unui gratar iti lasa apa in gura…si visezi la pregatirea unui gratar la soare, in gradina sau in fata casei? Un gratar amenajat in fata casei te va asigura ca vei petrece cele mai frumoase momente cu familia si cu prietenii si ca vei ramane cu amintiri memorabile despre serile petrecute in jurul sau.

Care sunt cele mai bune sfaturi atunci cand vine vorba despre amenajarea unui gratar in fata casei? Mai intai va trebui sa alegi- un gratar fix sau unul mobil? Poti miza pe un gratar din caramida, beton sau piatra sau pe unul mobil. Totul depinde de spatiul pe care il detii in fata casei.

3 gratare de gradina recomandate

Gratar carbune Dorado LANDMANN, suprafata de gatit 42x56 cm din FONTA emailata

Gratar carbune Dorado LANDMANN, suprafata de gatit 42×56 cm din FONTA emailata
Comanda online pe Emag

Gratar de gradina pe carbuni reglabil pe 3 niveluri, 60 x 40 cm portabil

Gratar de gradina pe carbuni reglabil pe 3 niveluri, 60 x 40 cm portabil
Comanda online pe Emag

Gratar Gradina Mare - Placat cu piatra decorativa Rhodos

Gratar Gradina Mare – Placat cu piatra decorativa Rhodos
Comanda online pe Piatraonline

Incearca sa optimizezi spatiul. Un truc destul de simplu dar extrem de eficient si uneori destul de neglijat. Trebuie sa te gandesti ca toata lumea, de la adulti pana la copii, chiar si la animale, trebuie sa poata circula in voie. Pentru ca din pacate, se pot intampla si accidente atunci cand gratarul este incins si invitatii foarte dinamici. Si de ce nu, te poti gandi sa amenajezi in zona gratarului si o pergola care te va proteja te intemperii si pentru a veni cu un plus de confort pentru toti invitatii tai. In acest fel, te vei putea bucura de gratare si in septembrie, cand soarele dispare incet –incet de pe cer.

Atunci cand amenajezi un gratar in fata casei, trebuie sa tii cont si de directia vantului. Trebuie sa ai grija ca fumul de la gratar sa nu meraga inspre casa. In plus, gratarul va trebui sa dispina de o suprafata solida si stabila pentru a evita riscul de a suferi accidente.

25 idei de gratare de gradina

Trebuie sa favorizezi materialele care sunt rezistente la foc, sa alegi si cateva plante ornamentale pentru a fi si mai frumos si sa montezi si cateva bancute sau scaune in jurul sau.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply