in

40 Idei de gratare din caramida pentru curte

Idei de gratare din caramida. In cazul in care inca te chinui cu gratarul din tabla a venit vremea sa te gandesti la un gratar solid, zidit, pentru gradina. Gratarele din caramida reprezinta solutia ideala. Chiar daca este vorba despre o investitie mai importanta, se amortizeaza in timp.

Caramida este unul din cele mai folosite materiale pentru gratarele de gradina dar si pentru cuptoare. In general, se foloseste caramida refractara (sau samota cum mai este cunoscuta) deoarece este un material mai longeviv, are un aspect versatil si merge de minune atat in curti mai moderne cat si in curtile cu aspect rustic.

Poti opta pentru un gratar din caramida complex, alcatuit din mai multe sisteme pentru gatit ce poate fi alcatuit din zona de focar, incaperea pentru afumatoare, o zona pentru gatit cu plita, o zona de blat, chiar si cu dulapuri.

Un gratar rustic se va potrivi de minune atat intr- gradina de mai mici dimensiuni cat si intr-o gradina mai mare. Un gratar rustic trebui sa fie conceput dintr-o caramida de calitate. Gratarele  in stil rustic se numara printre cele mai cautate modele de pe piata.

Cele mai spectaculoase 40 idei de gratare din caramida

Gratarele de gradina din caramida mai moderne se potrivesc de minune intr-o curte moderna, impreuna cu o casa ridicata cu o arhitectura contemporana. Trebuie sa stii ca poti opta si pentru un gratar si un cuptor in stil medieval, mai ales daca mai ai prin curte sau gradina alte elemente de decor in acest stil.

Daca ai o gradina spatioasa ar fi pacat sa nu ai si un gratar de gradina din caramida, alaturat unui cuptor. Cu ajutorul acestuia poti pregati mancaruri delicioase, cu savori care nu se pot compara cu gatitul clasic. In plus, reprezinta un element fermecator in orice gradina si se construieste deosebit de usor. Mai jos o sa ai o colecte minunata de idei de gratare din caramida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *