in

Idei de hamace pentru gradina din spatele casei

Idei de hamace pentru gradina din spatele casei

Cauti idei de hamace pentru gradina ? Visezi si tu sa te relaxezi si sa lenevesti la soare in gradina in cel mai confortabil hamac? Pentru gradina din spatele casei, pentru terasa sau pentru balcon chiar, exista o multime de modele de hamace, de la cel mai design, la cel mai simplu, de la cel mai mare la cel mai mic… chiar ai de unde alege.

Nu e deci de mirare ca in familia mobilierului de gradina, hamacul ocupa un loc foarte special. Acest loc „cocooning” suspendat, ne duce imediat cu gandul la vacanta, la relaxare in mijlocul naturii, rupti de lume si de timp, balasandu-ne in ritmul orelor  care trec incet. De la cel mai simplu model pana la cel ultra sofisticat, hamacul se prezinta sub diferite modele si stiluri.

Poti alege astfel un model folk-boem, care are pe margini pompoane, pe care sa il accesorizezi cu perne in acelasi gen. Sau unul mai design, mai exotic, in cele mai vii nuante, cu o structura din bambus, pentru un plus de originalitate. Sau un model in nuante de albastru care sa te duca cu gandul la malul marii. Hamacul cu motive florale este cel care va veni cu cele mai vii culori pentru coltul tau preferat de verdeata.

#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10
#11
#12
#13
#14

Iar daca esti genul mai aventurier, alege un hamac din material parasuta. Dar daca esti genul mai discret, alege un model din nylon, care se va integra perfect decorului gradinii tale. In plus, daca adori confortul absolut, alege un hamac matlasat. Cea mai draguta invitatie la leneveala, hamacele ideale pentru gradina sunt cele mai fermecatoare atuuri ale celui mai frumos loc din spatele casei.

Ti-a placut idei de hamace pentru gradina din spatele casei ? Ar fi o idee buna sa citesti si articoul despre Balansoare de gradina: modele minunate din lemn, ratan sau aluminiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *