Idei de martisoare facute acasa pentru 1 martie

Idei de martisoare facute acasa pentru 1 martie.  In 1 martie in Romania se sarbatoreste Martisorul, prin care se celebreaza venirea primaverii. Strazile sunt invadate in aceasta perioada cu cateva zile inainte de vanzatorii ambulanti cu standurile lor cu martisoare, care mai de care mai frumoase si mai originale. Nimic nu se compara insa cu cele mai frumoase martisoare facute acasa. In acest sens, poti folosi hartie, ata, scobitori, nuci, chiar si pietre mici pe care sa pictezi, nasturi sau chiar paste colorate.

Alege deci sa mizezi si tu in acest an pe cele mai originale si mai creative idei de martisoare facute acasa pentru ca martisorul pe care il alegi sa il oferi sa fie cu adevarat unic si purtat cu placere. Pentru ca nimic nu se compara cu un cadou facut din inima acasa, cu gandul la persoane care il va purta. Cu sigurata ca vei da dovada de talent, de ingeniozitate si multa multa imaginatie mai ales daca este vorba despre persoana iubita.

La fel ca si in cazul bijuteriilor, este foarte la moda sau in voga sa se poarte martisoare unice, gandite special pentru persoanele care le poarta, care sa le puna cel mai bine personalitatea in valoare. Au un design original, pun imaginatia la munca, sunt autentice si sunt excelente tatunci cand vrei se te remarci cu adevarat. Cele mai frumoase idei de martisoare facute in casa sunt deci cele care vor adauga un plus de caracter tuturor tinutelor tale de primavara si sunt cadoul ideal de oferit unei persoane mai apropiate. Sunt originale si unice mai ales si sunt incarcate de simboluri.

Martisorul este simbolul reinnoiri si al renasterii, al reintoarcerii naturii la viata deci trebuie sa fie ales asa cum trebuie si purtat cu mandrie. Pentru ca Martisorul este cea mai cunoscuta si mai iubita sarbaroare a noastra!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8. 

9.

10.

Sursa imagini: Pinterest

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply