12 idei de paturi supraetajate pentru copii

Idei de paturi supraetajate pentru copii. Paturi supraetajate pentru copii- iata care este cea mai buna idee atunci cand vrei sa castigi mai mult loc intr-o camera pentru doi copii. Copiii le adora pur si simplu. Paturile supraetajate sunt multifunctionale si pe placul copiilor, care se vor putea simti la inaltime, ca intr-o casuta din copac sau intr-un fort. La inaltime, departe de priviri indiscrete, copiii isi vor putea crea propriul univers, un lucru care ii va stimula imaginatia sau creativitatea.

Nu e deci de mirare ca cele mai frumoase modele de paturi supraetajate copii sunt vedete atunci cand vine vorba despre camerele lor. Sunt ecologice, sunt economice, practice si ludice. Nu ia cum sa nu iti placa. Modelele de paturi supratetajate pentru copii, se pot transforma de asemenea intr-un veritabil element decorativ. Vin cu un plus de farmec pentru o camera si o „imbraca” de minune. Un pat din lemn colorat va inveseli astfel o incapere, fara sa trebuiasca insa sa vopsesti peretii.

De asemenea, spatiul de sub pat, daca ai un singur copil, poate sa adaposteasca un birou, solutii de organizare si de depozitare pentru jucarii, un colt sau o bancheta pentru citit un mini dressing…. Deci prezinta multiple avantaje si pentru parinti, nu doar pentru copii. Este deci o structura multifunctionala care iti va placea si te va convinge, cu siguranta cand vei vedea multitudinea de idei si de modele.

Idei de paturi supraetajate pentru copii

In plus, cele mai frumoase modele de paturi supraetajate copii se pot personaliza foarte usor. Exista modele in toate stilurile imaginabile. Fie ca alegi un model din lemn sau din metal, trebuie sa stii ca nu trebuie sa te limitezi la clasicul model de paturi unul peste altul, tinut de 4 coloane sau stalpi, cu o scara pe o parte. Curbele de tot felul sunt foarte apreciate mai nou si scara se poate pune oriunde.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply