Idei despre cum putem organiza sifonierul cu haine

Idei despre cum putem organiza sifonierul cu haine.  Ai oroare de hainele imprastiate si de tot ceea ce inseamna dezordine? Te-ai saturat sa vezi haine peste tot si ca hainele sa nu mai incapa in sifonier? Ai nevoie de o solutie magica? Nu iti prezentam in acest articol o solutie magica, ci cateva idei despre cum putem organiza mai bine sifonierul cu haine. Cu siguranta ca te vor inspira si pe tine. Aranjeaza hainele pe culori. Iata o idee foarte buna – aranjeaza hainele pe culori, de la cele mai inchise la cele mai deschise, pentru a repera foarte repede hainele si pentru a nu intoarce totul cu susul in jos.

Atunci cand vrei sa fie perfecta ordine in sertare, poti utiliza tuburile de PVC pe post de cutii. Iar sifonierul sau sertarele pot sa fie divizate sau compartimentate cu ajutorul cutiilor pentru pantofi pe care nu le mai folosesti. Foloseste si usa sifonierului. Te-ai gandit pana acum sa folosesti si usa sifonierului pe post de spatiu de depozitare? Poti instala aici o bara sau mai multe, fie pentru pantofi, fie pentru esarfe.

Cateva idei pe scurt:

  • incearca sa iti aranjezi tricourile pe verticala pentru a castiga si mai mult spatiu.
  • cizmele se pot agata pe umerase. Se tin drepte, nu ocupa loc… cu siguranta este cea mai buna alegere. Gentile pot sa fie si ele agatate de o bara. Esarfele arata si ele minunat agatate pe un umeras iar pantalonii scurti pot sa fie si ei agatati pe inelele de la o draperie.
  • pentru a optimiza spatiul din sifonier nu este de ajuns daca triezi totul. Trebuie sa organizezi totul metodic, si sacii de vidat te ajuta in acest sens. Vei reduce astfel considerabil spatiul utilizat.

Imagini cu despre cum putem organiza sifonierul cu haine

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

Sursa: Pinterest

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply