in

60 Idei geniale de decoratiuni de Halloween

60 Idei geniale de decoratiuni de Halloween Dovleacul este rotund, este portocaliu si este delicios in supe sau in tot felul de deserturi. Dar, la sfarsitul lunii octombrie, aceasta cucurbitacee se transforma intr-un obicet unic de decor pentru gradina.

Si se pare ca aceasta sarbatoare inspirata de americani incepe sa fie din ce in ce mai mai populara si la noi. Copiii sunt innebuniti dupa ea iar cei mari se lasa si ei dus de val in aceasta ambianta terifianta. Casele iau nuaante de portocaliu si printre panze de paianjen, schelete sau dovleci nu mai stim unde sa ne uitam.

Iar daca unii aleg sa isi decoreze doar inteoriorul casei sau doar partea din fata, altii prefera sa isi decoreze si gradina in cele mai frumoase culori ale toamnei.

Cei care adora la nebunie aceasta sarbatoare, pot sa isi decoreze astfel gradina si casa cu dovleci pictati sau sculptati, cu obiecte pictate sau infricosatoare, cu flori si lumanari. Creativitatea nu cunoaste liniste pentru a crea cel mai autentic si mai original decor. Unii poti alege un decor vesel, altii aleg sa mizeze pe aspectul terifiant.

A venit momentul sa iti decorezi si tu casa si gradina si sa lasi spiritul Halloween-ului sa te invadeze! Vezi mai jos 60 de decoratiuni de Halloween !

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *