Idei geniale de sobe din teracota cu pat

Idei geniale de sobe din teracota cu pat. Visezi de ceva vreme la un interior calduros? De ce nu ai alege si tu o soba din teracota ? Dar nu orice model, ci unul mai indraznet de teracota cu pat, un real atu atunci cand vine vorba despre decorul casei tale. Sobele indraznete din teracota cu pat reprezinta o modalitate fantastica prin care poti incalzi interiorul casei tale. Vei obtine cea mai frumoasa ambianta in casa ta, dar vor fi in acelasi timp un element de decor esential din casa ta. Sunt modele care acorda o atentie particulara designului sau estetismului, care prezinta finisaje unice, devenind un element de decor maiestuos pentru orice incapere. Alege deci si tu cea mai inedita si cea mai indrazneata solutie traditionala de incalzire a casei tale. Te vei bucura de o multme de avantaje, fii sigur de asta.

Dar principalul avantaj al unui model de soba din teracota cu pat, este, dupa cum iti poti da bine seama, faptul ca iti poate incalzi locuinta in cele mai reci si mai geroase zile de iarna, dar ofera in acelasi timp posibilitatea pregatirii celor mai delicioase mancaruri pe plita sau la cuptor. Te vei simti mai ceva ca pe vremea copilariei, cand erai in vacante la bunici. Sunt insa si garantia unui pat incalzit in care nu simti deloc frigul atata cat timp arde focul, dar si alte cateva ore bune dupa stingerea acestuia.

Sobele din teracota cu pat se potrivesc cel mai bine intr-un living open-space, intr-o incapere de dimensiuni mai mari sau pot chiar lega doua incaperi intre ele. Se pot vopsi in alb sau albastru, decora cu motive autentice, acoperi cu faianta… Alegand cele mai indraznete modele de sobe din teracota cu pat, vei obtine un stil unic la tine acasa, foarte frumos, un decor vintage apreciat de toata lumea.

Idei geniale de sobe din teracota cu pat

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

Sursa: Pinterest

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply