Idei geniale pentru depozitarea uneltelor de gradina

Idei geniale pentru depozitarea uneltelor de gradina. Gradinaritul reprezinta o pasiune care ocupa destul de mult loc. Te-ai saturat insa sa vezi imprastiate peste tot uneltele de gradina? Vrei xa uneltele tale pentru gradina sa fie cat mai frumos si mai eficient depozitate? Iti venim in ajutor in acest caz cu cele mai eficiente idei de depozitare care sa te inspire. Paletii din lemn se pot transforma in cele mai practice si mai eficiente solutii de depozitare pentru uneltele din gradina.

In acest fel, nu le vei mai cauta peste tot. Greblele mai vechi se pot transforma si ele in cele mai frumoase solutii de depozitare de agatat pe perete.Iar daca vrei sa apelezi la idei de depozitare cat mai ecologice pentru uneltele din gradina, ramurile de copaci sunt cele care iti pot veni in ajutor.

Agatate pe ele, le vei gasi mult mai usor. Stiai ca etajerele sau dulapurile cu sertare se pot transforma in cele mai frumoase si mai eficiente spatii de depozitare? Un dulap cu etajere sau un mobilier de la care ai luat sertarele este cea mai originala solutie de depozitare, cu siguranta. Nu iti arunca nici vechiul cuier. Acesta se poate customiza si transforma in cea mai practica solutie pentru depozitare. Iar capacele din metal, agatate pe perete reprezinta si ele cea mai buna solutie pentru uneltele mai mici. Daca vrei sa ai unelte accesibile si bine aranjate, le poti fixa pur si simplu pe perete. Adauga rafturi, suruburi si nu ai cum sa dai gres.  Cutiile de vin pot deveni si ele cele mai bune solutii de depozitare. In loc sa le arunci, le poti aseza unele peste altele pentru cel mai autentic rezultat.

Idei geniale pentru depozitarea uneltelor de gradina

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply