Idei simple pentru depozitarea pantofilor de dama

Depozitarea pantofilor de dama ? Cum ar fi daca ai alege sa mizezi pe cele mai cool, mai originale si mai practice solutii pentru depozitarea pantofilor tai dragi, de suflet? Intr-un colt, in balcon sau langa un dulap, unde nu mai poti aseza nimic, poti sa asezi etajere sau polite in forma de V, cate 2 pentru fiecare pereche de pantofi. Iar pe usa dulapului de haine, poti pune o bara de dus telescopica, unde sa agati in ordine perfecta cele mai frumoase perechi de pantofi de dama pe care le detii. Acest lucru functioneaza de minune si cu un grilaj.

Sub casa scarii se pot realiza cele mai practice sertare care sa ascunda pantofii atunci cand nu ii folosesti. O idee foarte buna care te va ajuta sa castigi foarte mult spatiu. De cutiile transparente pentru pantofi ce spui? O scara mai vintage sau mai deosebita poate sa fie si ea folosita pentru a fi transformata in cel mai frumos loc pentru depozitarea pantofilor de dama. Va veni cu un plus de „arty” pentru interiorul casei tale.

Tuburile din PVC pot fi refolosite si fixate in perete pentru a crea cel mai frumos loc pentru depozitarea pantofilor. In plus, pot sa fie si vopsite pentru a crea cel mai frumos efect vizual. Etajerele murale, cu un lool vintage vin si ele cu un efect garantat. Ai auzit pana acum de masutele de cafea din paleti, de canapele chiar, dar acum paletii pot sa fie folositi si pentru pantofi. Da, paletii pot sa fie si ei reciclati, pentru a crea cele mai frumoase etajere sau rafturi pentru pantofi. Care idee te incanta cel mai mult? Pe care o vei pune in practica ?

Imagini cu cele mai simple idei de depozitarea pantofilor de dama

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

Sursa: Pinterest

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply