Imagini cu case scandinave abandonate

Imagini cu case scandinave abandonate. Casele abandonate scandinave in ultima perioada de timp, incep usor, usor sa isi creeze o notorietate tot mai mare, in special cele a caror locatie nu se invecineaza cu nimic care sa reprezinte o activitate recenta a omului. Acestea, nu doar ca sunt putine, insa este destul de greu sa intalnesti o astfel de casa. De aceea, exista persoane care din diverse motive, au inceput sa calatoresca, special pentru a gasi o astfel de casa, si pentru a reproduce emotiile si trairiile pe care le ofera prin absolut toate imaginile oferite de catre acestea.

Una din primele tipuri de case cu o notorietate mare, sunt tocmai cabanele, create special pentru persoanele care aveau grija de o mare suprafata de pamant. Acestea, nu doar ca sunt vechi, insa ca si dimensiuni, sunt foarte mici, cele putand sa adaposteasca maxim 2 persoane, iar in interiorul sau fiind existente foarte putine lucruri. Printre acestea se numara doar cele esentiale, adica scaunul, masa si patul.

De asemenea, chiar si cele a caror acoperis este gata de prabusire, sunt foarte cunoscute si apreciate. Acestea, de obicei sunt formate din parter si un etaj, acolo unde cu siguranta nu mai exista nici o cale de a fii reconditionate, peretii sai din scanduri la exterior, exprimand foarte multe sentimente.

In plus, chiar si casele din marginea padurilor sau din interiorul lor, au o poveste foarte emotionanta, ele fiind de obicei pe cale de a se prabusi. De aceea, printr-o serie de fotografii, au putut fii surprinse exact in felul cum arata, simbolizand trecerea timpului, el fiind cel care le-a creat aceasta latura misterioasa a lor.

Si chiar daca multe astfel de case au fost surprinse prin fotografii alaturi de diverse flori si copaci infloriti, totusi latura lor nostalgica, isi face aparitia asupra fiecarei persoane, prin toate partile lor care au fost scoase in evidenta.

Imagini cu case scandinave abandonate Imagini cu case scandinave abandonate Imagini cu case scandinave abandonate Imagini cu case scandinave abandonate Imagini cu case scandinave abandonate Imagini cu case scandinave abandonate

Sursa: http://www.bybrittm.com/

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply