in

Idei minunate de jardiniere din boltari de ciment

Esti in cautare de idei originale si moderne pentru gradina ta, care sa faca din spatiul tau exterior un colt mai special si mai agreabil? In acest caz, ai nevoie de boltarii de ciment, care pe langa faptul ca sunt extrem de practici, vin cu un plus de estetica pentru gradina ta. Folositi pentru delimitarea diferitelor zone din gradina ta, boltarii din ciment se pot transforma in excelente jardiniere care vin cu un plus de structura pentru peisaj. Vegetatia luxurianta care o pot adaposti te va ajuta sa te bucuri de cea mai contemporana gradina.

Boltarii de ciment se pot transforma foarte usor si foarte repede in cele mai design jardiniere. Este de ajuns daca le intercalezi si le combini putin ca si piesele de la Lego, pentru a obtine cele mai frumoase si mai originale modele de jardiniere din boltari de ciment.

Jardinierele din boltarii de ciment pot crea in gradina cel mai frumos perete vegetal, se pot transforma in cele mai frumoase suporturi de flori sau se pot pune si in terasa pentru a se planta in ele cactusi, suculente sau alte plante decorative prin frunze.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

 

Sursa: pinterest.com