KUMA in planul tau de amenajare pentru urmatorul an

In perioada de sfarsit de an, intreaga comunitate a designului stabileste tendintele pentru anul urmator. Acestea, devin apoi, un factor important in comunicarea dintre compania de design si client. Pentru anul urmator, previziunile se indreapta spre modele care se remarca prin detalii, precum culori, forme sau texturi care ies in evidenta, asa cum sunt si conceptele pentru baie, bucatarie si spatii publice, KUMA.

Atunci cand ne referim la designul modern, elemente cele mai intalnite sunt: liniile curate, minimalismul si functionalitatea, caracteristici dealtfel designului nordic. Nascute din intalnirea dintre stilul contemporan si caldura emotionala tipica Scandinaviei, conceptele KUMA ofera fiecarei piese un sens unic si exclusivist. Iar ca atmosfera sa fie perfecta, piesele de design, materialele, cromatica si dimensiunile trebuie sa fie perfect alese. Nu intamplator, conceptele inspirate din designul scandinav exceleaza din toate punctele de vedere, de la calitatea materialelor folosite, pana la estetica si cromatica impresionanta.

Lavoarele KUMA sunt alegerea potrivita atunci cand vorbim despre amenajarea baii. O solutie fermecatoare si foarte la moda este alegerea materialului Pearl de la KUMA care foloseste uimitoarele scoici de perle, pentru a crea o suprafata spectaculoasa, sidefata. Sideful scoicilor creaza suprafete opulente, de o frumusete inegalabila, care pot fi folosite in cele mai diverse amenajari. Pearl este disponibil in multiple nuante, efectul perlat al scoicilor fiind unul inconfundabil.

Tehnologia, flexibilitatea si designul, sunt elementele cheie care definesc conceptele KUMA pentru baie. Concepte ideale pentru stilurile de viata actuale si viitoare, datorita caracteristicilor versatile si atemporale.

Identitatea puternica a colectiei de lavoare KUMA este data de elementele estetice si functionale, care plaseaza acest brand in topul preferintelor oricarui client. Limbajul de design este unul special si poate deveni cu usurinta potrivit atat pentru zona hoteliera, cat si pentru cea particulara.

Continuarea  articolului: aici

Contact: http://www.kumaromania.ro

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply