Idei geniale cu masini parasite transformate in jardiniere

Idei geniale cu masini parasite transformate in jardiniere ?  Florile sunt cele care infrumuseteaza gradina, care nu au pereche atunci cand vine vorba despre a crea spectacol si magie, dar si fantezie la tine acasa.

Sa ai cea mai frumoasa, cea mai spectaculoasa si mai originala masina, este un lucru foarte in voga in ultima vreme. Iar in acest an, tendintele pentru decoratiuni de gradina sunt cele care proneaza culorile si veselia in gradina dar si obiectele care se recicleaza.

Nimic nu se pierde. Totul se recicleaza. La fel se intampla si in cazul carcaselor de masini parasite care pot deveni cele mai spectaculoase jardiniere gigantice pentru gradina. Deci cele mai vechi masini care ajung cel mai adesea la dezmembrari si care pastreaza cele mai frumoase amintiri, se pot recicla in ceva frumos si ceva extrem de util.

Astfel ca o masina vintage, de epoca va fi de mare efect « impodobita » cu flori precum begoniile, margaretele sau iedera.

10 idei geniale cu masini parasite transformate in jardiniere

Florile precum muscatele sau chiar si floarea- soarelui arata cel mai bine ori in capota ori pe tavanul masinii. Iar daca alegi sa infrumusetezi masina in care plantezi florile cu alte floricele pictate, si mai bine. Lalele, primulele sau petuniile vor fi astfel cel mai bine puse in valoare. Vechile maisni vor fi astfel splendide, stralucind in mii si mii de culori.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply