Modele de brazi de Craciun impodobiti

Modele de brazi de Craciun impodobiti pentru ca De Craciun, bradul este in centrul atentiei. Un veritabil simbol al sarbatorilor de iarna, rege printre elementele de decor ale Craciunului, impodobirea sa cere foarte multa grija si imaginatie. Care sunt cele mai frumoase idei de brad de Craciun sau care sunt tendintele de care trebuie sa tii cont? Vei afla citind acest articol.

In acest an va trebui sa iti impodobesti bradul de Craciun in nuantele clasice de rosu, alb, auriu si argintiu, dar si de verde smarald, albastru safir sau portocaliu. Deci stilul traditional, vintage sau rustic inca mai este de actualitate. Dar si cel nordic, natural, minimalist, in nuante de alb si care pune in prim plan lemnul. Nuantele dechise de alb si de argintiu si decoratiunile naturale din lemn sunt cea mai buna alegere in acest caz.

Se pare insa ca si nuantele pastelate sunt foarte in voga in acest an. Rozul bonbon, verdele menta si anason, movul si nuantele perlate te vor ajuta sa ai un brad foarte gurmand si delicat in acelasi timp. Dar de un brad decorat doar cu flori sau cu briose sau acadele ce zici? Cei care sunt adeptii unui decor mai original, pot decora bradul de Craciun cu poze, cu carti, cu stegulete sau chiar cu animalute.

Modele de brazi de Craciun impodobiti pentru orice tip de incapere

Dar cei care sunt adeptii unui stil mai minimalist, de inspiratie nordica, pot alege sa decoreze bradul in alb. Globurile si stelutele albe arata perfect. Dar daca iti doresti cel mai sic si cel mai elegant brad, cel in alb si negru este alegerea perfecta. Dar cine a spus ca un brad trebuie sa fie cat mai traditional? Pentru ca tendinta este cea a originalitatii sau a obiectelor de decor DYI, bradul trebuie sa se plieze si el acestora, putand fi fabricat din bucatele de lemn montate pe o coloana centrala, din carti, din carti sau chiar din ziare.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

Sursa: Pinterest

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply