in

Modele de case: 60 de idei geniale de case

Cauti modele de case? Moderne, traditionale, contemporane, cu etaj, fara etaj, in L, in V, in U sau in A… atunci cand vorbim despre modele de case, alegerea este una foarte vasta. Iata cateva modele de case care iti vor face alegerea mai usoara.

20 Modele de case fara etaj

Casa fara etaj, ideala pentru familiile cu copii sau pentru cei mai in varsta. Casa fara etaj ofera o multime de avantaje. Aici nu ai scari de urcat iar factura energetica va fi una mult mai scazuta deoarece caldura nu se va evapora pe scari. Vei castiga mai mult timp, vei reusi sa faci si economii de bani si constructia, dar si intretinerea sa, se deruleaza de obicei, mult mai repede.

10 Modele de case cu etaj

Casa cu etaj este o casa ideala pentru familiile mai mari. Are un spatiu unde poti sta ziua, la parter si inca unul unde te poti odihni, pe timp de seara. Iar suprafata sa este mult mai redusa decat in cazul unei case fara etaj. Modelele de case cu etaj ofera numeroase posibilitati arhitecturale si permit un plus de originalitate.

Casele patrate si dreptunghiulare sunt cele mai simple in ceea ce priveste costul financiar. Nu sunt atat de scumpe si sunt mai usor de realizat. Nu sunt atat de originale ca si casele cu etaj sau cele in stil contemporan, dar pot sa se remarce prin fatadele lor colorate.

10 Modele de case in forma de L

Casa in L, este practica si intima. In afara arhitecturii sale elegante, casa in L iti va permite sa fii cu ochii pe toate colturile din casa. Este un model de casa care ofera o frumoasa alternativa pentru a ocupa un teren si ocupantii sai se pot bucura de o intimitate fara pereche.

30 de case in forma de A

Casele in A  sunt modele de case contemporane si originale. Ofera numeroase posibilitati si te lasa sa te exprimi liber, dar necesita un buget mai mare. Casele in A ofera cele mai frumoase volume si spatiile deschise sunt numeroase pentru a lasa lumina naturala sa intre.

Casele in stil traditional, in stil clasic, sunt autentice si din ce in ce mai populare. Sunt cele care raspund unei nevoi de stabilitate si de stil atemporal. In mod evident, este posibil sa li se adauge cateva elemente moderne. Aici intra si materialele folosite, dar si unele stiluri de amenajare.

Casa in stil contemporan. Casa in stil contemporan este o casa cu un stil foarte actual. Campurile de posibilitati sunt imense si constructiile sunt diferite, pe placul tuturor, cu alte cuvinte.

Modelele de case in stil contemporan rivalizeaza in imaginatie si creativitate si au cel mai reprezentativ aspect exterior. Aici, formele sunt dreptunghiulare sau cubice, liniile sunt pure si lejere iar acoperisul este cel mai adesea plat.

Tu ce model de casa vei alege? Acest articol si aceste idei te vor ajuta sa vezi cu siguranta lucrurile mai clar. Cu siguranta ca vei gasi un model care sa iti corespunda.