Modele de cismele de gradina – Idei minunate pentru inspiratie

Cascade, fantani, cismele de gradina…iti place ideea de apa asociata cu lumea vegetala? Invit-o atunci la tine in gradina! O placere pentru vaz si pentru auz, cismelele de gradina vin cu un farmec particular. Cele mai frumoase modele de cismele de gradina vin cu o multime de avantaje pentru gradina ta- sunt cele care procurca cea mai senina atmosfera in gradina, care racoreste gradina si care reprezinta cel mai frumos element decorativ in acelasi timp.

 

Cismelele clasice din fonta sau din piatra sunt un element decorativ foarte frumos pentru gradina. Cismelele de gradina din piatra sunt cele care pot crea la tine in gradina cele mai autentice si mai zen decoruri. O veritabila invitatie la calatorie, la meditatie si la seninatate.

Iar cele contemporane, mai epurate, cu linii geometrice, uneori piramidale, alteori patrate din piatra reconstituita sau din ardezie foarte design se integreaza perfect intr-un decor mai modern. Cismelele cu un farmec bucolic sunt si ele foarte potrivite pentru gradina. Sunt foarte adaptate pentru gradinile cu alei sau masive. Cismelele de gradina pe picior care au un vas mic si o sculptura vin cu o nota romantica si cu un element supriza in acelasi timp. Foarte ornamentale, cismelele din inox sau din metal, cu cele mai frumoase forme geometrice constituie adevarate elemente de decor. Se adapteaza perfect unei gradini mai contemporane sau orientale. Cele din lemn vin cu un farmec rustic minunat.

Vei vedea ca un simplu element de decor este uneori mai mult decat de ajuns pentru a schimba in intregime aparenta gradinii tale. Cismelele de gradina iti vor dovedi din plin asta. Bucolice, moderne sau romantice, traiasca cismelele de gradina! Pentru ca nu exista ceva mai magic decat o gradina cu cismea, cu apa care curge si susura incet pentru ca noi sa ne bucuram de cele mai frumoase momente de relaxare.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16