Modele de mobila de bucatarie online la preturi mici

O incapere aparte din orice casa, bucataria este un loc unde ne petrecem o mare parte din timp. Un spatiu cel mai adesea deschis, unde ne adunam in jurul mesei sau al insulitei centrale cu familia sau cu prietenii. Si cele mai frumoase modele de mobila de bucatarie trebuie sa afiseze cel mai frumos stil. Linii contemporane, materiale nobile, dar si electrocasnice ultimul racnet, bucataria  nu trebuie sa refuze absolut nimic.

Deci bucataria ar trebui sa se afle si in centrul preocuparilor tale si sa iti faci cat mai mult timp sa alegi cele mai frumoase modele de mobila de bucatarie, dand mare importanta detaliilor, alegand modele design, dar functionale. Si pentru ca bucataria a reusit sa detroneze locul livingului din inima ocupantilor sai, devenind un loc minunat de partajare, de impartasire, unde savuram cele mai gurmande preparate, aceasta a stiut cum sa se reinventeze de-a lungul timpului. Alegand  lemnul pentru cele mai frumoase modele de mobila de bucatarie, vei alege autenticitatea, foarte in voga in acest an. In nuante inchise sau deschise, chiar foarte inchise, merge de minune cu nuanta de negru, pentru cel mai elegant rezultat. Arata de asemenea cel mai bine alaturi de metal, de ceramica sau de nuanta de verde pentru un rezultat mult mai natural si mai frumos.

Nuantele pastelate atunci cand vine vorba despre modele de mobila de bucatarie sunt si ele foarte in voga, de la cele de roz prafuit si pana la cele de verde, lavanda sau de albastru. Dar daca vrei modele de mobila de bucatarie mai sofisticate si mai sic, nu va trebui sa te indrepti inspre modelele in nuante de alb, ci inspre cele pamantii. Vei obtine astfel o bucatarie care respira calmul si seninatatea unde este o adevarata placere sa iti bei cafeaua,. Dar daca esti o persoana mai dinamica, plina de viata, cu siguranta ca vei alege nuantele de corail sau de violet.

 Bucatarie Kring Yasmine

back to menu ↑

Bucatarie Kring Karina Plus, Wenge

back to menu ↑

Bucatarie Kring Adria

back to menu ↑

Bucatarie Kring Karina Plus,Cires

back to menu ↑

Bucatarie Riga, Rosu/Alb

back to menu ↑

Bucatarie Junona A, Stejar Sonoma

back to menu ↑

Bucatarie PROVENCE MDF 2.6

back to menu ↑

Bucatarie KORONA MDF 2.6

back to menu ↑

Bucatarie Marina 4B2

back to menu ↑

Set Bucatarie L 160 cm

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply