Modele de seminee rustice din caramida

Modele de seminee rustice din caramida pentru ca semineele sunt foarte in tendinte! Folosirea lemnului pe post de combustibil este ecologica, eficienta si economica pentru a-ti incalzi interiorul casei. Mai apoi, instaland un semineu la tine in living, vei aduce un plus de convivialitate, de farmec sau de cocooning ambiantei casei tale. Semineul din caramida este fara doar si poate un veritabil « must have » din cadrul unui interior rustic. Este minunat sa savurezi in fata lui o ciocolata calda, sa citesti o carte sau pur si simplu sa te lasi hipnotizat de flacarile sale…

Pentru ca simplitatea este cea mai buna alegere atunci cand vrei un stil modern, poti alege sa construiesti un semineu intr-un perete din caramida in intregime. Vei obtine cel mai fermecator rezultat, cu siguranta. Dar poti imbina si un semineu din caramida, pus pe colt, cu lemn sau cu calcar pentru un design foarte frumos. Ii mai poti adauga si o polita pentru obiecte de decor, de ce nu.

Dar seminele rustice din caramida arata spectaculos si in mijlocul unui living. Fata de alte materiale, caramida prezinta marele avantaj de a fi perfect rezistenta la temperaturile mai inalte, adaptandu-se de minune la orice tip de configuratie- inchisa sau deschisa. Caramida reprezinta stilul atemporal care ne impinge la relaxare si destindere totala. De asemnea, culorile naturale ale caramizii sunt foarte variate si se pot integra de minune in orice interior, venind cu un plus de sic.

Modele de seminee rustice din caramida

Cele mai frumoase modele de seminee rustice din caramida sunt cele care imbina de minune ambianta campeneasca si bucolica, cu cele mai inalte performante. Isi vor gasi, de asemenea, foarte usor locul in interiorul casei tale in living, in fata unui fotoliu, a unei canapele sau a unei biblioteci. Alegand un model de semineu rustic din caramida, vei aduce ambianta rurala la tine acasa.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Sursa: Pinterest

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply