Paturi matrimoniale din paleti de lemn: 14 idei minunate pentru dormitor

Cauti idei de paturi matrimoniale din paleti de lemn ? Oare ce se poate face cu ajutorul paletilor reciclati? In ultima vreme, intrebarea potrivita este ce nu se poate face ? Mai jos o sa regasiti mai multe imagini cu idei minunate de paturi matrimoniale realizate din paleti reciclati.

Paletii reciclati sunt alegerea ideala pentru a realiza un pat pentru dormitor, 100% personalizat. Ii poti vopsi si ii poti in acelasi timp customiza, adaugandu-le luminite, roti, becuri, obiecte de decor si cele mai frumoase lenjerii de pat. De la cel mai simplu model de pat, pana la cel mai romantic sau mai rustic, de la cele mai originale pana la cele mai moderne, paletii reciclati ofera cea mai buna baza pentru a crea un pat adaptat gusturilor, dorintelor si exigentelor.

Idei de paturi matrimoniale din paleti de lemn

Te vei convinge si tu de ce patul pentru dormitor din paleti reciclati este din ce in ce mai popular si mai trendy. Mobilierul din paleti reciclati este foarte apreciat pentru robustetea si aspectul sau ecologic, dar si pentru nota sa atat design sau indsutriala, cat si rustica. Si pe langa faptul ca sunt durabili, paletii reciclati sunt un formdabil atu in materie de decor in termeni de buget, de soliditate sau originalitate.

.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply