Sobe de teracota pe colt, idei care te pot inspira

Intre tendinta ecologista si nevoia de a face economii la incalzire, sobele din teracota par sa fie din ce in ce mai populare. Ramane de defiint valoarea estetica pe care vrei sa le-o atribui mai apoi. De o discretie extrema sau din contra de o prezenta impozanta sau grandioasa, cele mai frumoase modele de sobe din teracota pe colt vor arata cel mai bine in casa ta.

Caldura reconfortanta, convivialitate, estetism… sobele din teracota au o multime de atuuri minunate, atat in oras, cat la sat. Dar cele din teracota, pe colt, mai au marele avantaj de a fi si mai practice, deoarece nu ocupa atat de mult loc. Au deci un mare avantaj atunci cand vine vorba despre organizarea incaperii – ocupa putin loc si pot sa fie puse intr-un loc care ar fi ramas de altfel, gol.

Cele mai frumoase modele de sobe de teracota pe colt, au deci o multime de atuuri care sa te convinga. In nuante de negru, de crem sau de maro, pot crea cea mai design si cea mai calduroasa ambianta in casa ta. Principalul lor avantaj- se potrivesc de minune oricarui stil de interior, fiind foarte performante, dar si foarte estetice in acelasi timp.

In acest fel, poti degusta un pahar cu vin sau unul cu ciocolata calda in fata lor, relaxandu-te dupa o zi grea la munca. Reprezinta cea mai buna idee de a aduce un stil rustic, dar modern in casa ta. Cele mai frumoase modele au puterea de a transforma interiorul casei tale cu eleganta. Deci de te-ai priva de cel mai frumos spectacol al flacarilor? Da, se poate un design modern, estetic, contemporan si o soba traditionala. Te vei convinge din plin de asta. Sa nu uitam ca stilul scandinav iubeste sobele traditionale si ca sobele din teracota pe colt pot pune cel mai bine in valoare un stil retro, modern, rustic sau eclectic.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

Sursa: Pinterest

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply