Stropitoare de gradina facuta in casa dintr-un bidon de plastic

Stropitoare de gradina facuta in casa. Gradinaritul in sine, nu este un lucru prea complicat, dar, daca udatul plantelor ti se pare a fi un lucru mult prea complicat, trebuie sa stii ca exista cateva trucuri care iti pot simplifica existenta si asta, cu ajutorul reciclarii bidoanelor. Pentru inceput, salveaza un bidon de plastic pe care voiai cu siguranta sa il arunci la gunoi. Apoi inarmeaza-te cu un cui sau cu un ac, cu un chibrit si cu un cleste sau o penseta cu care sau tii acul sau cuiul, depinde ce ai ales. Chibritul poate sa fie inlocuit cu o lumanare, care functioneaza la fel de bine.

#pasul 1

Stropitoare de gradina facuta in casa dintr-un bidon de plastic

Aprinde chibritul, fixeaza cuiul in cleste si incalzeste cu ajutorul flacarii capatul sau. Incepe apoi sa faci cateva gauri, de cate ai nevoie pentru ca apa sa curga asa cum trebuie si sa nu se risipeasca in vreun fel.

Stropitoare de gradina facuta in casa din bidoane reciclate reprezinta cea mai buna idee de a refolosi sticlele pe care vrei sa le arunci, pe care nu le mai folosesti. Atunci cand vei uda florile sau plantele, vei obtine o ploaie fina si nu vei agresa florile. Mizeaza deci si tu pentru gradina, terasa sau casa ta pe arta reciclarii, recuperand un produs pe care il consideri fara folos si atribuindu-i o noua functie. De ce sa dai banii deci pe o stropitoare cand o poti face chiar tu singur la tine acasa, folosind lucruri pe care le ai la idemana?

#pasul 2

Stropitoare de gradina facuta in casa dintr-un bidon de plastic

#pasul 3

Stropitoare de gradina facuta in casa dintr-un bidon de plastic

Foarte rapid si foarte usor nu-i asa? Te vei conginve cu siguranta de faptul ca bidoanele din plastic nu sunt de unica folosinta si ca pot fi transformate cu cateva idei si putina indemana in cele mai folositoare obiecte pentru casa si gradina ta. Nu e de mirare deci ca reciclarea este din ce in ce mai promovata sau mai apreciata.

Sursa imagini: ajourneytoadream.blogspot.com

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply